ActiMaris® proizvodi u liječenju afti i herpesa

Imate li problema s aftama ili herpesom, vrijeme je za novi, vrlo učinkovit tretman, koji je uz to potpuno prirodan.

Švicarski proizvodi ActiMaris® jako su se dobro pokazali u praksi za brzo liječenje afti i herpesa.

  • Vrlo brzo (u roku od nekoliko sati) se osjeti smanjenje ili nestanak boli.
  • Liječi afte i herpes za nekoliko dana, najdulje u roku od 2-4 dana.
  • ActiMaris® kod primjene ne pecka i ne žari.
  • Zbog prirodnog sastava ActiMaris® nema nuspojava.
  • Prikladan za djecu i dojenčad, trudnice i dojilje.

ActiMaris® sadrži samo prirodne aktivne tvari (aktivni kisik, morsku sol i ioniziranu lužnatu vodu pH 9,8). Ne sadrži nikakve kemijske stabilizatore ili konzervanse. Velika prednost ovog prirodnog pripravka je da su svi ActiMaris® proizvodi namijenjeni za uporabu na koži, ali i sluznicama – usnice i usta.


 

Kod AFTI je najbolju učinkovitost pokazao ActiMaris® Gel za rane.

U slučaju da je u ustima više od jedne afte, preporučuje se usnu šupljinu najprije očistiti s ActiMaris® Sensitiv Otopinom, koja će isprati i dezinficirati rane. Kod težih problema ili recidiva afti poželjno je koristiti jaču otopinu – ActiMaris® Forte. ActiMaris® Sensitiv ili Forte Otopina temeljito čisti sluznicu i uništava bakterije i viruse, te pospješuje početak ozdravljenja. ActiMaris® Gel nadalje podržava i pospješuje proces zacjeljivanja.

Kako primijeniti?

ActiMaris® Gel nanijeti izravno na aftu (sloj 2-3 mm) i ostaviti. Najbolje vrijeme je u večernjim satima prije spavanja, kad nećete jesti ni piti. I opet ujutro nakon doručka. Gel se apsorbira za otprilike 30 minuta. Njegov učinak, međutim, traje 4-6 sati. Ponoviti 2-3 puta dnevno do nestanka simptoma. Promjena bi trebala biti vidljiva već nakon nekoliko primjena. Za dezinfekciju usne šupljine uzeti 2-3 velike žlice ActiMaris® Sensitiv ili Forte Otopine i temeljito isprati usta otopinom.


 

Kod HERPESA je najbolju učinkovitost pokazao ActiMaris® Gel za rane.

 

Kako primijeniti?

ActiMaris® Gel nanijeti izravno na herpes (sloj 2-3 mm) i ostaviti. Najbolje vrijeme je u večernjim satima prije spavanja, kad nećete jesti ni piti. I opet ujutro nakon doručka. Gel se može primijeniti nekoliko puta dnevno. Gel će se postupno osušiti . Na usnici/koži može ostati mala količina morske soli. Ova sol nije štetna, naprotiv. Sol jednostavno obrisati vlažnom vatom. Ponoviti 2-3 puta dnevno do nestanka simptoma. Promjena bi trebala biti vidljiva već nakon nekoliko primjena. Kao sredstvo za čišćenje prije nanošenja ActiMaris® Gela preporučuje se ActiMaris® Sensitiv Otopina.